Пн - Пт

9:00 - 17:00

Переобладнання Мікроавтобусів Відгуки

Додайте свій відгук!

Бердичівська компанія Bus Service цінує кожного свого клієнта і кожен новий довірений нам автомобіль. Приємно, коли до нас приїжджають люди за порадою своїх друзів або по відгуках, прочитаних ними тут, на нашому сайті. Для нас дуже важливо знати, якою стала для Вас співпраця з майстрами Bus Service, чим вона запам'яталася і, сподіваємося, сподобалася, або ж які зауваження (поради, побажання) щодо нашої роботи у вас є. Діліться враженнями, пишіть свої коментарі, адже вони будуть корисні як іншим автомобілістам, так і нам самим, слугуватимуть стимулом рости далі, розвиватися, удосконалювати свою майстерність і пізнавати новинки сфери автосправи.

Рейтинг Переобладнання Мікроавтобусів Bus Service 4.71 из 5. Кількість відгуків - 24 Відгук в Бердичев , Житомирская обл., Украина

Переобладнання мікроавтобуса Фольксваген Транспортер

Чудовий сервіс. Швидко та якісно. Рекомендую!
Саша Куц, Новоград-Волинський
09 листопада 2020

Переобладнання Фольксваген Транспортер 5 в пасажирський

Переобладнав тут свій Фольксваген Транспортер 5 серії з вантажівки в пасажир. Приїхав, спілкувався тільки з менеджером, робітників не бачив. На вибір і узгодження пішло близько дух годин, після чого відразу поїхав. Залишати не болся так як все виглядало пристойно - великі чисті цеху, територія, що охороняється в промисловій зоні. Через три дні подзвонили, готове мовляв. З плюсів - ціна, все в одному місці (заправив кондиціонер і встановив автономний обігрівач), оформив документи. З мінусів - поки не виявив, поїздимо побачимо.
Андрій Лісняковський, Київ
08 жовтня 2020

Перетяжка салону Toyota Land Cruiser

Перетягував тут весь салон Toyota Land Cruiser в натуральну шкіру. Якість роботи і матеріалу 5+. Дуже приємне і ввічливе обслуговування. Обійшлося дешевше ніж мені вважали в Києві. Зробили за три дні. Спасибі, рекомендую.
Володимир Хижніченко, Київ
17 вересня 2020

Переобладнання Renault Master

Переробляв в Бердичеві свій вантажний Рено Мастер в грузопассажир. Відгуків прочитав багато, як хороших, так і поганих. Машина потрібна для перевезення будівельної бригади, так що особливих запитів до краси не було потрібно, головне зручність і якість. У Бердичеві обшивок на кожному розі, якщо щось не сподобається, поруч є інші, але краще домовиться заздалегідь - буде дешевше і швидше. Саме зедесь все влаштувало, особливо ціна і хороші кімнати для ночівлі (з усіма зручностями і кондиціонером) я сподіваюся не на шкоду якості. Машину робили два дні, поїхав тільки на третій. Вообше я залишився задоволений і можу рекомендувати.
Максим, Одеса
03 вересня 2020

Реставрація салону Mercedes Sprinter

Зробили тут перетяжку салону рейсового Mercedes Sprinter. Все відмінно і якість і обслуговування. Ціна нормальна. спасибі
Георгій Демус, Київ
17 серпня 2020

Переобладнання Volkswagen Caddy

Ніколи не вірив відгуками в інтернеті. Сюди приїхав за рекомендацією знайомого - подивився його обшиту машину. Мій відгук: цеху великі і чисті, робочі - охайні і тверезі. Зробили машину до п'ятої вечора, робота акуратна, притензій немає. Ціна як і у всіх в Бердичеві (ясна річ я попередньо обдзвонив кілька обшивок). Поки всім задоволений, а далі - час покаже...
Андрій Гуль, Миколаїв
21 липня 2020

Переобладнання мікроавтобуса WV T6

Звернувся в цю контору з приводу переобладнання мікроавтобуса WV T6.с установкою додаткових налаштувань, кондиціонера з задньої грубкою + Вебасто, по терміну обіцяли тиждень, робили майже місяць. Робота жахлива, комунікації ніякої. Ні кому не рекомендую.
Роман Волохань
07 липня 2020

Перетяжка салону

Однозначно рекомендую до співпраці! Зустріли, допомогли з розміщенням, а виконана робота - просто супер. За короткий час привели до ладу всі сидіння. Шви акуратні, гарні. Вибір матеріалу чудовий, і як самий приємний бонус - гарна ціна. Персонал - молодці. Дякуємо за приємну співпрацю!
Ли Березюк-Орлова
03 липня 2020

Переобладнання Рено Мастер

Ніколи не писав відгуків, але бещал в обмін на знижку (трохи не вистачило грошей). Місяць тому переробляв з вантажного Рено мастер в вантажопасажирський варіант. Ставив спальний диван, столик і сидушки. Вантажний відсік, багажні полиці і невеликий телевізр. Салон обесшуміл і утеплив. Тут же на місці зробили монтаж кондиціонера на дах і грубки в салон. На все пішло тиждень роботи. Зробив кілька рейсів - я і пасажири залишилися задоволені. Дякую, рекомендую!
Сергій Тополь, Хмельницький
23 червня 2020

Перетяжка салону Volkswagen Caddy

Величезне спасибі за виконану роботу! Пригнаний з Німеччини вантажівкою Фольксваген Кадді всього за два дні перетворився на зручний пасажир обшитий преміум матеріалами. Якість на високому рівні, правда розраховував що зробите за один день, як в рекламі, але краще вже так ніж абияк. Ціна нормальна. Рекомендую.
Андрій, Біла Церква
09 червня 2020